Na 15 jaar gewerkt te hebben als zelfstandig mediator sluit ik de mediationpraktijk per 1 januari 2021 om me verder te ontwikkelen in een fulltime baan als leidinggevende in de zorg.
Met heel veel plezier en trots kijk ik terug op de afgelopen jaren waarin ik mij als mediator heb kunnen ontwikkelen en in heel veel situaties een zinvolle bijdrage heb mogen leveren in het zoeken naar passende oplossingen en het verbeteren van de onderlinge verstandverhoudingen en communicatie.

Het vak van mediator is een prachtig vak en mediation is een geweldig mooi middel om samen het geschil op te kunnen lossen, zonder dat een andere partij (bijvoorbeeld een rechter) oplossingen moet opleggen. Met elkaar houdt je de regie in eigen hand en zoek je samen naar de beste oplossingen voor jouw situatie.

Je kunt echter hiervoor niet meer bij Mediation Sneek terecht en ik verwijs je dan ook graag door naar mijn collega's in de regio.

Mediation is en blijft een krachtig en prachtig middel om gezamenlijk het geschil te kunnen oplossen!


Heb je nog vragen naar aanleiding van je eerder afgesloten mediationtraject bij Mediation Sneek, dan kun je natuurlijk contact opnemen via de jouw bekende contactgegevens.

Marco Kapitein, mediator