Mediation Sneek steunt kinderen wereldwijd met Ouderschapsplan

warchild

Mediation Sneek doneert altijd een vast bedrag aan War Child voor elk opgesteld Ouderschapsplan. Op die manier wil Mediation Sneek zich niet alleen inzetten voor jullie kind(eren), maar ook voor kinderen elders op de wereld.

Een Ouderschapsplan heeft als doel dat de ouders samen zorgen voor een veilige en stabiele omgeving voor hun kinderen. Zo kunnen die kinderen zichzelf zijn en zich ontwikkelen tot evenwichtige, betrokken burgers. Op die manier hoeven kinderen niet de dupe te worden van de conflicten en spanningen die gepaard gaan met een scheiding.

War Child zet zich in voor een beter leven van honderdduizenden oorlogskinderen. Ze worden geholpen met het verwerken van hun ingrijpende ervaringen, het weer contact durven maken met andere mensen en het opbouwen van zelfvertrouwen. War Child zorgt ervoor dat ze leren lezen, rekenen of een vak leren. Daarnaast creƫert War Child een veilige omgeving waar kinderen weer tot zichzelf kunnen komen en een stabiele en vooral vreedzame toekomst kunnen opbouwen. Dat doet War Child wereldwijd.

Mediation Sneek steunt War Child en de kinderen, door per Ouderschapsplan 12 euro af te dragen aan de stichting.

Met jullie Ouderschapsplan help je dus, naast jullie eigen kinderen, ook kinderen in conflictgebieden wereldwijd!