Relatie-coaching

wd40Als een relatie langere tijd bestaat, is de kans groot dat de onderlinge communicatie steeds meer volgens vaste patronen gaat verlopen. Zolang dat een goed patroon is, is er niets aan de hand.

Het gaat pijnlijk worden als je elkaar door die vaste patronen niet meer kunt  bereiken, als je elkaar steeds minder begrijpt. Dan leidt een (ogenschijnlijk) klein voorval tot dezelfde herhaling van zetten! Beide partners raken steeds meer gefrustreerd en voelen zich onbegrepen.

De mediator van Mediation Sneek kan bij uitstek helpen om deze vastzittende communicatiepatronen bloot te leggen en een belangrijke bijdrage leveren om op een doeltreffende manier deze negatieve spiraal te doorbreken.

Soms kan één gesprek al bijdragen aan het goed herkennen van jullie manier van communiceren en krijgen jullie al voldoende 'tools' mee om het vanaf dat moment anders aan te pakken, om de cirkel écht te doorbreken.

Geen (langdurige) relatietherapie, maar relatiecoaching: kort, krachtig en toekomstgericht werken aan een betere relatie!

Bij de afbeelding: met WD40 maak je vastgeroeste onderdelen met 1 simpele spray los en ook zorg je voor een betere smering, waardoor alles weer soepel loopt!

Meer info over scheidingsbemiddeling:

Mediation Sneek
Westereems 14
8602 CR  Sneek
0515 - 707098
06 - 19057276
 

MfN Registermediator PNG 72dpi

 

logo rvr

Hightrust