Scheiden

ringen en rechterOnzekerheid

Een scheiding brengt vaak onzekerheid met zich mee: je maakt je zorgen over de kinderen en hun ontwikkeling. Je zit met vragen over het huis en het geld. Je twijfelt of je straks nog wel rond kunt komen. Kan je alimentatie krijgen of moet je dat betalen en hoeveel zal dat zijn? Hoe gaan we de zaken regelen en lukt het nog wel om goede afspraken met mijn (aanstaande) ex te maken?

Emoties

Je emoties zijn vaak onvoorspelbaar en verwarrend. Van boos naar heel verdrietig. Soms voel je je opgelucht en even later juist weer heel gespannen en onzeker. Deze emoties staan soms in de weg om een goed gesprek met elkaar te voeren.

Begeleiding door de Familiemediator

Een ervaren scheidingsmediator kan jullie goed begeleiden tijdens het scheidingsproces. Als neutrale en onafhankelijke bemiddelaar kan deze helpen om het gesprek tussen jullie beiden goed te laten verlopen, zodat je samen al die belangrijke zaken kunt regelen.  Daarbij heeft een goede familiemediator de deskundigheid in huis om jullie te begeleiden bij de financiĆ«le en juridische aspecten die een scheiding met zich meebrengt. Door het geven van goede informatie en voorlichting en te wijzen op veel voorkomende valkuilen, lukt het vaak om goede afspraken te maken.

Vanwege een verandering in werkzaamheden neemt Mediation Sneek geen scheidingsmediations meer aan. U kunt terecht bij mijn collega's in de regio.

Mediation Sneek
Stortemelk 11
8602 CT  Sneek
06 - 19057276
 

MfN Registermediator PNG 72dpi

 

logo rvr

Hightrust